perjantai 16. helmikuuta 2018

4 kuukautta häihin


Häihin on tänään tasan neljä kuukautta. Välillä tulee innostus, suunnitelmat etenee ja sitten voi mennä taas useampi päivä, ettei häitä edes ajattele.

Tämä viikko on eletty tuota jälkimmäistä vaihetta, mutta on tässä saatu tärkeitä asioita viime aikoina hoidettuakin:

Kyseltiin Facebookissa vinkkejä bändin suhteen ja saatiinkin useampi. Niiden joukosta valikoitui yksi suosikki, jonka kalenterissa 16.6. oli meidän onneksi myös vapaa. Meillä on siis nyt bändi.

Sain tarjouksen hääkakuista Festa Zannonilta, johon tutustuimme Love me do -messuilla. Päätimme ottaa kakun heidän kauttaan ja ensi kuussa pääsemme maistelemaan kakkuja sekä päättämään tarkemmin minkälaisen otamme. Meillä on nyt siis periaatteessa kakku.

Kampaajakin järjestyi kätevästi, kun luottokampaajani kymmenen vuoden ajalta lupasi tulla meille kotiin hoitamaan kaikkien kampauksia tarvitsevien hiukset kuntoon. Joten kampaaja check!


Mitä meillä sen sijaan ei ole, vaikka pitäisi ehkä jo olla:

Meikkaus. Koska kampaaja tulee kotiin, pitäisi kotiin saada myös meikkaaja, joka tekisi meikin luonnonkosmetiikkaa käyttäen. Tässä todennäköisesti pitäisi käyttää omia meikkejä, joten meikkipussi olisi siinä tapauksessa päivitettävä esim Jolien meikkiopastuksen avulla. Tämä koko kuvio vaatii vielä vähän pohdintaa ja selvittelyä.

Hääkutsut. Vieläkin vaiheessa. Oon päättänyt, että ne pitää saada tilattua tämän viikon kuun aikana. Eniten päänvaivaa taitaa aiheuttaa infokortti ja sen sisällön miettiminen. Toisaalta myös vieraslista pitäisi käydä vielä läpi ja lyödä lopullisesti lukkoon.


Miten teillä muilla hommat etenee?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti