keskiviikko 24. tammikuuta 2018

Häiden väriteema

Häiden väriteema on aiheuttanut päänvaivaa ja koska se vaikuttaa lähes kaikkeen aina koristeista kutsuihin, ei suunnitelmien suhteen juuri pysty etenemään, ennen kuin värit on selvillä. Kerrottakoon, että olen maailman huonoimpia päätöksentekijöitä, joten itselleni tuttuun tapaan tätä on tässä nyt tovi jos toinenkin jahkailtu.

Häiden väriteemaan vaikuttaa tietysti omat mieltymykset ja usein hääparin lempivärit näkyvät myös koristeluissa. Itse tykkään neutraaleista ja maanläheisistä väreistä eikä sulhanenkaan sen enempää ole kirkkaiden värien ystävä. Keltaiset, turkoosit ja muut iloiset värit on siis poissuljettu eikä pelkistetty musta-valkoinen teemakaan ole meidän juttu. Alkukesä häiden ajankohtana taas sulkee mielestäni myös kovin tummat värit pois.

Onneksi on Pinterest.

Häiden suunnittelu on  tehnyti minusta hullun Pinterestin käyttäjän. Kun ennen en ole juuri oppinut hyödyntämään Pinterestiä ideoiden tallentamiseen, olen nyt tajunnut, kuinka kätevää on napsutella niitä talteen omaan virtuaaliseen muistitauluun. Tarkemmin Häät-tauluani katsellessani sitten tajusin, että siniharmaa, harmaa ja roosahan siellä ovat aika vahvasti edustettuna useimmissa tallentamissani kuvissa.


Olen kahlannut läpi vuoden 2018 häätrendejä ja juuri tuo dusty blue tuntuisi olevan nyt trendikäskin valinta häihin. Jo jonkin aikaa suosiossa ollutta ruusukultaa ei meidän häissä tulla näkemään, mutta sen sijaan maailmalla nousussa olevat kromi ja hopea sopisivat hyvin sinisen ja harmaan eri sävyjen kaveriksi.Eli olisko se nyt sitten näillä puheilla päätetty?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti