sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Love me do - tunnelmia häämessuilta

Alkuvuosi on häätapahtumien kulta-aikaa ja jos häämessuille mielii vielä ennen ensi kesän häitä, on sinne mentävä nyt. Meidänkin oli aika miehen kanssa lähteä kokemaan meidän ekat, ja samalla todennäköisesti myös viimeiset häämessut.

Kaapelitehtaalla järjestetyt Love me do -messut sattuivat juuri sopivaan aikaan, sillä hääjärjestelyt ovat sillä mallilla, että meillä oli mielessä aika tarkka lista asioista, joihin lähdettiin hakemaan messuilta ideoita. Oikeastaan kovin suuria odotuksia ei messuilta ollut, mutta katseltavaa olikin niin paljon, että lopulta aikaa vierähti enemmän kuin oltiin arvioitu - mentiinpä vielä seuraavana päivänä uudestaan kun samalla rannekkeella ilmaiseksi päästiin.

Paikalla oli noin 190 hää- ja juhla-alan yritystä ja palvelua aina juhlapaikoista hääilotulituksiin. Meitä kiinnostivat erityisesti puvut, kakut, kutsut ja koristeet, joten ohitimme esimerkiksi juhlapaikat ja kultasepänliikkeet, joita messuilla oli todella paljon.

Festa Zannoni kakku

Festa Zannonin kaunis osasto ihastutti ja upeasti koristellut kakut jäi vahvasti mieleen. Messujen toisena päivänä oli pakko päästä vielä käymään osastolla ja satuimme paikalle juuri sopivasti kun tarjolla oli maistiaisia. Näyttävä kakku oli myös super herkullinen!

Ihana kukkanen Love me do 2018

Meidän kukat tulevat Ihana kukkaselta, joten kävimme tietenkin katsomassa miten kauniin osaston Kirsi työntekijöineen oli saanut aikaiseksi. Myös naisten kimppukilpailuun tekemät morsiuskimput olivat ehdottomasti kisan kauneimmat, eikä pelkästään minun vaan monen muunkin mielestä; Ihana kukkanen nappasi kisan ensimmäisen ja kolmannen sijan. Kukkien suhteen mulla ei ole siis enää mitään huolta, tiedän että tää puoli on hyvissä käsissä!

hääkimppu
Hääkattaus

Pöytäkoristeet on edelleen mietinnässä, joten kattauskilpailu oli yksi messujen mielenkiintoisimmista jutuista. Ihan näin runsaita kukkia tai koristeluja meille ei tule, mutta muutama varteenotettava idea jäi kattauksista mieleen. Miksei pöytäliina voisi esimerkiksi olla sininen? Valkoiset astiat ja vaaleat koristeet tulevat sen kanssa ihan eri tavalla esille.

Hääkattaus
Myös hääkutsut on vielä ihan vaiheessa ja niitä pitäisi saada pikaisesti edistettyä. Alunperin idea oli suunnitella ja tehdä kutsut itse, mutta voi olla, että elämää helpottaaksemme saatammekin messutarjousten ansiosta tilata häiden painotuotteet valmiina. Erityisesti Personally sweet stationeryn mallit miellyttivät meitä kumpaakin ja yksi niistä nousikin molempien suosikiksi.

Personally sweet stationery hääkutsut paikkakortit


Love me do häätapahtuma 2018

Love me do häätapahtuma 2018

Ideoiden ja parin häälehden lisäksi mukaan tarttui myös...tittididii...hääpuku! Nyt on yksi huolenaihe vähemmän ja miestä lainatakseni "säästän sata tuntia" kun ei tarvitse enää lähteä käymään läpi liikkeitä ja sovittelemaan pukuja. Myös sulhasen pukuvuokrasta, kakusta ja painotuotteista saadaan messutarjouksien ansiosta hieman säästettyä, mikäli päädytään messuilta bongattuihin yrityksiin, joten kaiken kaikkiaa siis erittäin kannattavat messut ainakin meille.

2 kommenttia :

  1. Oletpa ottanut kauniita kuvia häämessuilta! <3

    Hienoa että hääpuku löytyi! Saako udella, keneltä/minkä liikkeen?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Puku on merkiltään La Sposa ja Tapiolan juhlapuvun osastolta löytyi. Varmaan lienee kohtaloa, että en tullut edes katsoneeksi minkä liikkeen standilla olin ja sitten sattuikin olemaan just meitä suht lähellä oleva liike, jonne on helppo mennä tekemään tarvittavat muokkaukset :D

    VastaaPoista