keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulumuistamiset päiväkotiin

Taas on se aika vuodesta kun kaikkien muiden lahjojen lisäksi pitäisi keksiä myös, kuinka päiväkodintätejä kiitetään kuluneesta syksystä. Kun lahjojen saajia ja heidän makuaan ei oikein tunne, on näiden joulumuistamisien hankkiminen usein hankalaa ja budjettikin asettaa rajoitteita, sillä hoitajia on ryhmässä tietysti useampi.

Vaikka lahjojen hankkiminen ei mikään velvollisuus olekaan, haluan itse kuitenkin jotenkin muistaa päiväkodinopettajia hyvästä ja arvokkaasta työstä. Uskon, että pienikin muistaminen varmasti ilahduttaa!

joulumuistainen päiväkotiin

Aiemmin olen hankkinut yhteisiä herkkuja koko henkilökunnalle kahvitaukoja varten. Nyt päiväkoti on kuitenkin vaihtunut suurempaan, joten päädyin hankkimaan pienet lahjat vain oman ryhmän aikuisille. Päätin välttää suklaita, kynttilöitä ja joulukukkia, sillä luulen, että niitä he saattavat saada muiltakin. Paketteihin päätyi sitten lopulta lakritsitaateleita ja Mailegin söpö bambi-joulukoriste.

joulumuistaminen päiväkotiin

Kortit teimme yhteistyössä 3-vuotiaan kanssa: lapsi maalasi akvarellipaperille vesiväreillä tonttulakkeja ja äiti piirsi tontuille silmät ja hoiti kirjoituspuolen.

joulukortti vesiväreilläEi kommentteja :

Lähetä kommentti