maanantai 20. marraskuuta 2017

Joulukranssi-workshop

Aloitin eilen joulutunnelmaan virittäytymisen joulukranssi-workshopissa, jonka kukkakauppa Ihana kukkanen järjesti uudessa Espoon Suurpellon liikkeessään. Joululaulut soivat taustalla, havut tuoksuivat ja kahdeksi tunniksi me oman elämämme floristit katosimme jonnekin ihan toiseen maailmaan.

kranssi worshop Ihana kukkanen

kranssi workshop Ihana kukkanen
Jokainen osallistuja sai oman rullan rautalankaa sekä olkipohjan kranssia varten. Mahdollista oli tehdä myös tällä hetkellä kovin suosittu, kevyempi kranssi, mutta itse päädyin tekemään perinteisemmän kranssin ulko-oveen. Käytössä oli valtava määrä erilaisia materiaaleja ja koristeita, joten piti vain osata päättää mitä kaikkea haluaa käyttää. Neuvoksi saimme, että kuusenoksia kannattaa käyttää vain ulkona, koska ne karisevat sisällä nopeasti ja vastaavasti eukalyptuksen oksat sopivat paremmin sisälle, koska saattavat kärsiä pakkasesta.

Olipa ihana parituntinen! Näitä olisi helposti näperrellyt koko loppuillan, mutta onneksi näillä opeilla tekeminen onistuu jatkossa kotonakin. Harmi, että samanlaista materiaalien karkkikauppaa ei ole kuitenkaan saatavilla, mutta ainakin mökiltä tuodut katajanoksat päätyvät vielä kranssina koristamaan takapihan porttia.

ovikranssi joulukranssi

2 kommenttia :

  1. Seurasin tätä jo Instasta kateellisena. Tosi nätti kranssi!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Voisin käydä joka sunnuntai vähän askartelemassa kransseja tai tekemässä kukkakimppuja. Aika koukuttavaa puuhaa!

    VastaaPoista