keskiviikko 8. marraskuuta 2017

3-vuotta

Esikoinen täytti kolme ja häntä juhlittiin pariinkin otteeseen, ensin sukulaisten ja sitten kavereiden kanssa. Juhlat sukulaisten kanssa sattuivat niin sopivasti pyhäinpäiväksi, että näppärä äiti hankki edulliset, teemaan sopivat juhlatarvikkeet pääasiassa lempikaupastaan Tigerista ja kakkukin rakennettiin Arnold'sin donitseista. Vasta myöhemmin tulin miettineeksi, ovatko koristeet kolme veelle liian jännittävät, mutta naureskelevat pääkallot hyväksyttiin varauksetta.

halloween koristeet

halloween koristeet

donitsikakku

halloween koristeet viirinauha


Elämä kolme vuotiaan kanssa sen sijaan on melkoisen jännittävää, koskaan kun ei aamulla tiedä mistä päin tuulee! Puhe on kehittynyt hurjasti ja hän yllättääkin meidät harva se päivä nokkelilla jutuillaan. Sanomattakin selvää, että arkea helpottaa myös parantuneen kommunikoinnin lisäksi se, että lapsi osaa tehdä jo paljon itse. Myös kiinnostusta löytyy niin ruuanlaittoon kuin siivoamiseen, joten apumies on aina tarvittaessa paikalla.

Näissä juhlatunnelmissa on hyvä palata tänne blogin puolelle. Elämää ovat täyttäneet niin monet muut asiat, mutta pitkään olen myös suunnitellut aktivoituvani tällä saralla. Kerrottavaa on, pysyhän kuulolla!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti