perjantai 8. kesäkuuta 2018

Hääkengät x 2

Käytän korkokenkiä todella harvoin, joten pelkäsin jo etukäteen hääkenkien etsimisen koituvan ongelmalliseksi: Mistä kengät joita korkkareihin tottumaton jaksaa käyttää useamman tunnin?

Toms ja Clarks hääkengät

Aloitimme kierroksen Stockmannin kenkäosastolta, enkä ehtinyt kovin monia kenkiä sovittaa kun ne oikeat jo löytyivät luottomerkin, Clarksin, hyllystä. Clarksilla on mun jalalle just hyvin sopiva lesti ja kengillä on helppo ja varma kävellä. Vaikka näillä kengillä pärjään toivottavasti pitkälle iltaan, oli kuitenkin selvää alusta asti, että haluan myös vaihtokengät loppuiltaa varten.

Clarks korkohengät häihin

Kakkoskengiksi valitsin klassiset Tomsit ja ihan puhtaasti järkisyistä: saan samalla kesäkengät itselleni. Tomseista mulla on käyttökokemuksia jo usemman vuoden ajalta ja oon tituleerannut niitä myös maailman mukavimmiksi kengiksi. En siis edes lähtenyt miettimään, mitkä muut kengät olisi mukavampi vetää korkkareista kipeytyneisiin jalkoihin kuin Tomsit. Nettikauppojen tarjousten perusteella päädyin näihin luonnonvalkoisiin, jotka sain Booztilta 48 eurolla.

Kakkoskengät loppuillaksi häihin

Toms ja Clarks kengät häihin

Kenkien esittely tuli ajankohtaiseksi kun tajusin, että olen totaalisesti unohtanut sisäänajaa jo keväällä ostamani kengät! Viikko aikaa eli ei auta muu kuin iltaisin vetää korkkarit jalkaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti