perjantai 18. toukokuuta 2018

Totaalinen yllätys: polttarit!

Olin spekuloinut polttareiden ajankohtaa, mutta en ikinä koskaan missään vaiheessa ajatellut, että ne edes voisivat olla samana viikonloppuna kuin äitienpäivä. Siksipä yllätys olikin täydellinen ja koko perheen reissu Bauhausiin peruuntui, kun minua tultiin lauantai-aamuna noutamaan kotoa.

Brunssi polttareilla

Ajelimme aluksi kaason luokse brunssille, jossa lähes kaikki polttariporukkaan kuuluvat jo odottelivatkin. Tarjoilut oli ihanat, mutta en tainnut maistaa puoliakaan, kun en hämmennykseltäni oikein kyennyt syömään!

Brunssin jälkeen sain eteeni tarvikkeet ja tehtäväksi askarrella itselleni kukkaseppeleen. Jeeee! Tämä oli ihan superkiva ohjelmanumero, josta itse näpertelijänä tykkäsin kovasti! Lopputuloksena oli, vaikka itse sanonkin, kaunis seppele, jota sain tietysti pitää päässäni koko päivän. Tarvikkeet seppelettä varten oli hankittu Ihana kukkanen -kukkakaupasta, josta meidän häidenkin kukat tulevat. Vinkkinä polttareita järjestäville: kannattaa ehdottomasti kysäistä näiden DIY-seppelepakettien perään jos tällainen puuhastelu morsianta yhtään kiinnostaa, eikä budjettia halua tuhlata esimerkiksi koko porukan yhteiseen kukkaworkshopiin.

Ihana Kukkanen kukkaseppele tarvikkeet

Itsetehty kukkaseppele Ihana kukkanen DIY

Sitten ajeltiinkin seuraavaan kohteeseen eli Pole4fitin Olarin toimipisteelle ilmajoogaamaan. Täällä mukaan liittyi vielä yksi osallistuja, seurueen ainoa miespuolinen jäsen! Ihan huippua, että hän uskaltautui naisporukan mukaan eikä missään vaiheessa päivää tuntunut edes kummalliselta, että mukana oli myös yksi mies :D

Ilmajooga oli todella hyvä valinta yhteiseksi aktiviteetiksi. Kukaan porukasta ei ollut kokeillut sitä aiemmin, joten aluksi naurua riitti, kun taiteilimme itsemme liinoihin. Plussaa lajivalinta saa myös siitä, että se sopii kaikille eikä vaadi huippukuntoa, notkeutta tai älytöntä koordinaatiokykyä. Kaikki taisivat olla innoissaan, kun ylittivät itsensä ja uskalsivat roikkua pääalaspäin tai nousta seisomaan liinan varaan.

Ilmajooga polttarit

Joogan jälkeen siirryimme keskustan tuntumassa sijaitsevaan Airbnb -huoneistoon, jossa vietimme loppupäivän ja illan syöden, saunoen ja iltaa istuen. Illan aikana oli pieniä ohjelmanumeroita, kuten polttarikirjan selailua ja arvailua siitä, minkä minuun liittyvän esineen kukakin oli tuonut mukanaan. Myöskään lempiruokaani sushia ei oltu unohdettu, vaan sitä tilattiin illlalla asunnolle valtava määrä!

Osa porukasta lähti myöhemmin illalla kotiin, mutta meitä jäi vielä kuusi asunnolle yöksi. Vaikka äitienpäivänä en siis herännytkään omasta sängystä, oli kuitenkin kiva, ettei ilta loppunut kesken vaan yhdessä tuumin hipsittiin jossain vaiheessa nukkumaan ja aamulla syötiin vielä yhdessä aamupalaa, ennen kun siirryttiin kukin tahoillemme viettämään äitienpäivää.

Mitään megaspektaakkeleja ei siis päivään kuulunut, mutta se oli juuri sellainen kuin olin toivonutkin: ei hassuja pukuja ja kadulla kaupustelua, ei kalliita ohjelmanumeroita vaan mielellään sellaisia, joihin kaikki voivat osallistua ja tietysti mukavaa yhdessäoloa, johon nykyään on niin harvoin mahdollisuus. Parasta oli kuitenkin, että kaikki joiden olin toivonut osallistuvan polttareihin, olivat mukana.

Ihana päivä ja ihanat ystävät mulla <3 Onneksi pian pääsee jo häissä juhlimaan samalla porukalla!

2 kommenttia :

  1. Miten kaunis seppele! :) Ei uskoisi itsetehdyksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tanja! Täytyy myöntää, että joulun alla käydystä kranssikurssista oli hyötyä, kun kiepsuttelin vaan samalla tavalla menemään :)

      Poista