maanantai 10. syyskuuta 2018

Meidän häät: morsiamen look

Jonkin verran hääpäivää on käyty nyt läpi, mutta palataanpa hetkeksi ihan aamuun.

Oli todella hyvä päätös pyytää kampaaja ja meikkaaja meille kotiin, koska tekihän se nyt päivän aikataulusta helpomman kun aamulla saatiin herätä kotona ihan rauhassa ja ehdin käydä jopa lenkillä! Tove ja Anu tulivat meille 9.30-10 välillä ja puolenpäivän aikaan minun lisäkseni sekä kaaso että mun äiti ja sulhanen sekä bestman oli laitettu kuntoon.

Kampaukseni tuli siis tekemään Töölön Hearts salongin Tove, joka on ollut mun luottokampaaja jo yli 10 vuotta. Toivoin kampaukseen lettiä ja Tove sai heti kiinni siitä mitä kampaukselta halusin. Varsinaisessa koekampauksessa en käynnyt, vaan pari viikkoa ennen häitä raidotettiin hiukset ja  "oisko se jotain tän tyylistä" -kampauksen hän väänsi normi kampaamokäynnin lopuksi. Sillä me päätettiin edetä.

Meikkaajaksi löysin Facebookin Häät 2018 -ryhmän kautta So Stylishin Anun. En ollut siis koskaan ennen tavannut Anua, mutta kun näin Anun portfolion, tiesin, että tää ei voi kovin pahasti mennä vikaan. Eikä mennytkään: ensinnäkin Anu on ihan huippu mukava ja toisekseen, hän osaa hommansa. Mun, äidin ja kaason lisäksi Anu siis meikkasi tosiaan kevyesti myös sulhasen ja bestamanin. Valokuvissa miehen meikitön naama helposti korostuu morsiamen rinnalla, joten ainakin hiukan puuteria kannattaa laittaa.

Valokuvaaja Pauli Haanpää / Hääkimppu Ihana Kukkananen / Meikki SoStylish / Kampaus Tove Kiukkonen



Olin haaveillu, että häämeikki tehtäisiin luonnonkosmetiikalla, mutta tuskailin meikkiasiaa niin kauan, että lopulta päätin etsiä meikkaajan, joka ylipäätään olisi vielä vapaa 16.6. ja pääsisi meille kotiin tekemään meikin. Kun Anu vinkkasi hankkimaan oman huulipunan häitä varten, jotta sitä voisi lisäillä päivän aikaan, tiesin tietty heti, että se nyt ainakin on luonnonkosmetiikkaa ja halusin jonkun huippuhyvän. Suosittelen isosti valitsemaan hääpunan ammattilaisen avustuksella, en nimittäin todellakaan olisi yksin uskaltanut valita Absolutionin Pure Pinkiä, mutta se sopi lopulta täydellisesti.

Hääpukuni hankittiin Love me do -häätapahtumasta ja se löytyi Tapiolan juhlapuvun osastolta. Morsiamille epätyypilliseen tapaan en oikein missään vaiheessa ollut odottanut innolla puvun etsimistä, joka mahdollisesti sisältäisi useita vierailuja eri morsiuspukuliikkeissä, kymmeniä sovitettuja pukuja ennen kuin se sopivin överikallis mekko löytyisi. En ollut kokeillut yhtäkään mekkoa ennen kuin menimme Love me do tapahtumaan, ja sitten poistuinkin sieltä hääpuku mukanani :D Puku maksoi huimat 500 euroa, ja vaikka välillä vaiheilin, jopa kaduin mekkovalintaani, näin jälkeenpäin on pakko myöntää, että tykkäsin mekostani tosi paljon.

Kuva Pauli Haanpää




Kampaus Tove Kiukkonen

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti