sunnuntai 5. elokuuta 2018

Meidän häät: hääkakku

festa zannoni suklaa-halfnakedcake suklaavalutuksella, mascarponevaahdolla, pistaasilla ja tuoreilla viikunoilla

Hääkakkumme tulivat Festa Zannonilta, joka on Järvenpääläinen pitopalvelu. Bongasimme Zannonin naisten pyörittämän perheyrityksen Love me do -häätapahtumasta, jossa muistan ihailleeni heidän osastoaan, mutta ennen kaikkea esillä olevaa upeaa kerroskakkua. Tästä ensikohtaamisesta alkoi viestittely, joka johti lopulta siihen, että kävimme maaliskuussa Järvenpäässä hääkakku tastingissä. Sen jälkeen olimme vakuuttuneita siitä, että kakku oli löytynyt.

Kerroksia emme halunneet, joten meille tuli useampi yksikerroksinen kakku. Valitsimme hääkakuksemme suklaa-halfnakedcaken suklaavalutuksella, mascarponevaahdolla, pistaasilla ja tuoreilla viikunoilla. Moni kakku päältä kaunis, sanotaan, mutta tämä oli kyllä ihana myös sisältä! Valitsemamme kakku oli jo valmiiksi gluteeniton, mutta muiden allergioiden vuoksi meille tuli kolmen tavallisen kakun lisäksi pienempi 10-hengen kakku, joka oli sekä gluteeniton että maidoton ja pähkinätön. Vaikka olen itse yrittänyt minimoida maitotuotteiden käytön, päätin kuitenkin, että hääkakun kohdalla teen poikkeuksen ja syön todellakin tavallista kakkua. Häistä seuraavana päivänä ehdin kuitenkin vielä maistamaan maidotonta kakkua, ja hyvää oli sekin. Näin jälkeenpäin oon tosi tyytyväinen, että kiinnitimme erityistä huomiota erikoisruokavalioihin ja maksoimme extraa tuosta spessukakusta. Hääkakku on kuitenkin merkittävä ja perinteikäs osa häitä, josta kaikkien vieraiden on tärkeää päästä nauttimaan.

Festa Zannoni suklaa-halfnakedcake suklaavalutuksella, mascarponevaahdolla, pistaasilla ja tuoreilla viikunoilla

Sitten pieni vinkki hääkakkua tilaaville: älä pihistä kuljetuksesta! Meidän kakkujen kuljetus Järvenpäästä Espooseen maksoi 49€, mikä oli mielestäni pieni hinta siitä, ettei kenenkään meistä tarvinnut stressata hääpäivänä kakkujen kuljetuksesta ja sen mahdollisista vaikutuksista kakkuihin, aikatauluista tai säilytyksestä. Leipuri itse toimitti kakut toivomanamme aikana hieman ennen kahvia juhlapaikalle ja siirsi ne varmoin ottein tarjoiluastioille.

Kakun kanssa juotiin tietysti myös kahvia ja teetä, mutta tarjoiltiin lisäksi avec, jonka vaihtoehtoina olivat konjakki sekä tavallinen ja maidoton Baileys-likööri. Ruoto catering hoiti kahvit sekä kahviastiat ja avec-lasit. Meidän hommaksemme jäi kahviservettien (minkä vaivan näinkään metsästäessäni juuri niitä tiettyjä Tine K:n servettejä...) hankkiminen ja kakkuja varten toimme omat tarjoilulautaset sekä kakkulapiot.



Mikäli asut järkevän matkan päässä Järvenpäästä ja etsit hääkakkua tai tarjoiluja mihin tahansa juhliin, voin oman kokemuksemme perusteella ehdottomasti suositella Festa Zannonia. Saamamme palvelu ja yhteydenpito yrityksen puolelta oli erinomaista, kuten tietysti kakutkin, ja luottaisin juhlieni tarjoilut näiden naisten hellään huomaan uudestaan koska vaan.




Ei kommentteja :

Lähetä kommentti