keskiviikko 20. kesäkuuta 2018

Kesälahjat päiväkotiin

Häämussa meinasivat muut hommat jäädä vähän taka-alalle - yksi niistä oli kesämuistamiset päiväkodin tädeille. Koska näitä on välillä tuskaisen vaikea keksiä, pistetään hyvät ideat tietysti jakoon!

Kesälahja päiväkotiin

Ajatus lähti näistä kiitoskorteista. Niiden kaveriksi halusin löytää kivat kesäjuomat, jotka olisivat jotain muuta kuin alkoholia, mutta kuitenkin jotain peruslimpparia parempaa. Näitä Belvoirin pulloja olen kaupassa joskus ihastellut ja totesin niiden olevan just sopivan kesäinen lahja kortin yhteyteen.

Kesälahja päiväkotiin

Ja tiedättekö mitä! Näitä googletellessani päädyin Fiksuruoka.fi-sivustolle, jonka kautta sain just päiväkodin henkilökunnalle tarvitsemani määrän juomia huomattavasti ruokakaupan hintoja edullisemmin ja samalla autoin ruokahävikin vähentämisessä. Päiväykset tuotteissa oli ensi vuoden puolelle saakka, joten näitä voi vielä hyvillä mielin tilata ja antaa lahjaksi - tai hankkia vaikka häihin ja muihin kesän juhliin alkoholittomiksi maljoiksi!

Kesälahja päiväkotiin

Huomisen päiväkotipäivän myötä siirrymme kesälomalle ja elokuussa esikoinen aloittaakin uudessa ryhmässä. Kuopuksen päiväkodin aloitus puolestaan on sujunut kevään aikana niin mallikkaasti, että kiitokset kummankin ryhmän aikuisille ovat todella paikallaan.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti