sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Hääkakku-tasting

Festa Zannoni juustokakku

Tänään koitti vihdoin yksi kevään odotetuimmista päivistä: hääkakku-tasting. Ei muuta kun mummu lastenvahdiksi ja auton keula kohti Järvenpäätä, jonne saatiinkin ajella ihanan aurinkoisessa ja keväisessä säässä.

Hääkakku

Hääkakkuja Festa Zannonin hääkakku-tastingissä

Kirjoittelin jo Love me do -häämessujen aikaan, että Festa Zannonin upeat kakut jäivät vahvasti messuilla mieleen. Ja niin vahvasti tosiaan jäivät, että pyysimme messujen jälkeen tarjouksen kakuista ja päädyimme lopulta tänään maistelemaan kakkuja muutamien muiden hääparien kanssa.

Alkuun Festa Zannonin ihanat naiset olivat taikoneet tarjolle coctail-paloja ja alkoholittomaksi alkumaljaksikin sopivaa seljankukkajuomaa, jonka jälkeen oli kakkujen vuoro. Kaikki kakut olivat kauniita ja myös todella hyviä, mutta yhteinen suosikki löytyi kuitenkin helposti. Ilokseni voinkin todeta, että hääkakku on nyt selvillä ja yksi kohta voidaan taas vetää to do -listalta yli!

Hääkakkuja Festa Zannonin hääkakku-tastingissä

Suolaiset cocktailpalat
2 kommenttia :

 1. Kauniita kakkuja, ja taas kerran henkeä haukkoen katselen näitä ottamiasi kuvia, kun ovat niin kauniita.. ihana tyyli sinulla! :)
  Minkä makuisen kakun valitsitte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ihanaa saada tällaista palautetta <3

   En uskalla paljastaa kakusta vielä sen enempää, ettei yllätys mene pilalle jos täällä käy vieraita lukemassa :D Mutta yksi näistä kuvan kakuista se kuitenkin on :)

   Poista